vineri, 16 ianuarie 2015

DECORATIUNI FLORALE




Buchet de flori
 In ceea ce priveste decorul interioarelor se stie ca un spatiu inchis devine mult mai frumos si atmosfera este mai placuta daca acolo exista flori. Aranjate in vaze sau dispuse in aranjamente florale, florile taiate imprima un aer de eleganta si distinctie oricarei incaperi. Pentru masa festiva florile vor fi dispuse pe orizontala, in aranjamente joase, simetrice/asimetrice care sa nu incomodeze privirile invitatilor.
Decoratiunile florale se pot alege in functie de tematica, de florile preferate, de culori si de armonia acestora. Un aranjament floral reuseste sa infrumuseteze orice loc, sa dea solemnitate oricarui moment important din viata fiecarui om.
Decoratiuni florale pentru salile de festivitati se pot realiza sub forma de ghirlande sau simple pentru mese, coloane, balustrade, stalpi etc.
Mesele invitatilor, a celor pe care dumneavoastra ii apreciati si doriti ca sa va fie aproape la un eveniment special din viata, vor fi deosebit de frumoase daca decoratiunile florale alese se vor integra armonios evenimentului. Echipa noastra va poate consilia in alegerea florilor, a culorilor si modelului, in functie de specificul evenimentului si de locul in care acesta se desfasoara. Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de flori si aranjamente florale, destinate oricarui eveniment.
Apeland la designerii florali ai echipei noastre puteti realiza decoratiuni florale deosebite, care sa aiba un efect incantator asupra invitatilor prezenti la eveniment.